Меню
Профил
Език

Категории

Начало Марки

Марки

«1»

Nuna

www.nuna.eu

http://www.nuna.eu

77
продукти
0
продукти

Tiny Love

TINY LOVE се е наложила като световен лидер в създаването на новаторски играчки, които възпитават и стимулират уменията и сетивата на детето през първите години от живота му. Присъединявайки се към семейството на TINY LOVE, всеки родител може да е сигурен, че задоволява необходимостта от развитие на бебето си чрез най-добрата комбинация от обучение и забавление. TINY LOVE вярват, че както храната осигурява хранителните елементи, необходими за растежа на детето, така и продуктите на TINY LOVE допринасят за умственото, двигателното и емоционалното развитие на бебето.

http://www.tinylove.com

1
продукти
30
продукти
2
продукти
1
продукти
19
продукти
37
продукти
3
продукти
11
продукти
2
продукти

Unik-um

О нас Здравствуйте, меня зовут Владимир. Я изобретатель обучающих и развивающих устройств для детей. Хочу рассказать Вам историю их изобретения. В школе я научился писать, держа ручку неправильно. Когда другие ученики стали писать быстро, начал от них отставать и мой почерк стал ухудшаться. Было очень обидно, ведь по остальным предметам я учился успешно, а из-за письма стал чувствовать себя каким-то неполноценным. Пришлось переучиваться. Это было настолько неудобно и тяжело, что я буквально рыдал от бессилия. Правильная постановка пальцев казалась неудобной, нелогичной и красиво писать таким образом представлялось просто невозможно. Процесс переучивания занял около года и стоил больших усилий. Когда пришло время учить письму уже своих детей, я очень боялся, что они повторят мои ошибки. И они таки повторили. Сначала сын, а затем и дочка стали держать ручку неправильно. Мои уговоры и предостережения не действовали – мне заявляли, что им так удобнее. Понимание проблемы пришло к ним, когда пришлось писать много и быстро. Вот тогда-то я пришёл к мысли сконструировать тренажёр, обеспечивающий правильную постановку пальцев при письме. В результате долгих проб и ошибок такой тренажёр был сделан. С его помощью сын-студент уже через 2 недели держал ручку правильно и успевал записывать лекции. Как он держал ручку раньше, он просто не мог вспомнить. Помог тренажёр и дочке. Когда родители детей с проблемами опробовали ручку-самоучку, они стали просить сделать аналогичное устройство для обучения детей правильно держать ложку и китайские палочки. Так родилась серия устройств для обучения – обучающие тренажёры. Как видите, сама жизнь подтолкнула меня к созданию этих устройств. Обращаюсь с просьбой к родителям и педагогам – присылайте свои отклики и замечания о моих изделиях, а также пожелания: тренажёры каких навыков для детей были бы им полезны по Вашему мнению.
4
продукти
0
продукти
0
продукти

Close Parent

"Close сме отдадени на страстта си за създаване на чудесно изработени продукти, искрено замислени за родителите и бебешкия период на малките чародейци, които отглеждат… Неподправената ни любов към всички бебешки неща и собствената ни страст да се „размножаваме” създаде гама от идеи, отличени с награди, изработени по прецизни стандарти и целящи да Ви поднесат едно наистина неповторимо изживяване. В Close вярваме, че родителството не е сложно, поглъщащо или натоварващо и, тъй като обичате своето мъниче, всички съставки вече са налице…всичко от което се нуждаете е вдъхновение…"

http://caboo.bg/

22
продукти

Micro

Тротинетките с марка Micro® са единствени по рода си в цял свят. Съчетават швейцарско качество и прецизност с уникален дизайн и удобство. Предлагат се в над 60 страни и 3000 магазина в цял свят. Купувайки Micro® тротинетка Вие ще сте сигурни, че при постоянно използване години наред, този скутер ще е все още в перфектно състояние! Всички тротинетки Micro® имат голям диаметър от 120мм на предните колела - това е изискване за безопасност съгласно европейското законодателство. Тротинетките са с двоен механизъм за сгъване за по-лесно използване. Микро ® е единственият производител, който доставя пълен набор от резервни части и аксесоари за всички свои скутери и кикбордове. Мобилността с микро системи е въпрос на удобство! Няма нищо по-хубаво от оригинала!
55
продукти
6
продукти
1
продукти
39
продукти
0
продукти
0
продукти
4
продукти
20
продукти
0
продукти
7
продукти
5
продукти

Joie

Joie Joie(Жуа) е създадена с много любов от група ентусиазирани приятели във Великобритания, с едничката мисия да споделят радостта и щастието с бъдещите родители. Ще откриете невероятни колички - функционални, модерни и на достъпни цени, столчета за хранене, шезлонги и столчета за кола. Осланяйки се на събирания с десетилетия опит, компанията спазва три принципа при производство - грижа за безопасността на децата, грижа за удобството на дете и родител и грижа за околната среда. Без съмнение продуктите са с висококачествен дизайн и безопасни за употреба, така че да превръщат живота с малко дете в по-лесен и забавен за родителите.
0
продукти
6
продукти

One Green Bottle

Марката Onegreenbottle е създадена от родител и необходимостта му да намери бутилка за ежедневна употреба за своето дете, която да поддържа водата чиста и сигурна. Познавайки химическия състав на материалите, той избира неръждаема стомана тип 304, като най-безопасния и без токсини материал. Той се използва за индустриални, търговски и битови съдове и детайли заради добрите си корозионни и топлоустойчиви свойства, като резервоар за различни течности и твърди вещества. Също така има широко приложение за съоръжения в минната, химическата, хранително вкусовата и фармацевтичната промишленост.

Onegreenbottle е марка предлагаща изключително функционални продукти. Само за 3 години се превръща в най-големият доставчик на бутилки от неръждаема стомана във Великобритания и Европа. В продължение на почти 10 години Onegreenbottle предлага продукт, който е траен и практичен. Той е лесен за почистване, без токсини, без мирис и вкус, рециклируем и здрав за продължителна употреба.

Огромни количества пластмасови бутилки за еднократна употреба се изхвърлят в нашите земи и океани всяка година. На пластмасата са необходими 500 години, за да се разгради.
Всяка пластмасова бутилка вода може да отдаде вредни, токсични химикали във вашата напитка, които да са опасни за здравето.

Бутилките от неръждаема стомана са най-здравословният избор на контейнер за напитки!

Красивият дизайн на бутилките ги правят изключително желани като подаръци или просто като инвестиция в по-добро здраве, намаляване на пластмасовите отпадъци или спестяване от закупуване на бутилирана вода.
Боядисаните бутилки биха могли да се обелят с течение на времето. Ако не желаете това да стане, може да инвестирате в безцветна/сребърна бутилка или в предпазен калъф. Бутилките нямат облицовки или вътрешни покрития, така че надраскванията и вдлъбнатините не оказват влияние върху качеството на вашата напитка.

0
продукти

MILTON

Марката е с доказан, над 100 годишен опит в сферата на дезинфекцията.
Още по време на Първата Световна Война болниците и операционните зали в Англия са били дезинфекцирани с разтвора на Milton.
В последствие марката променя своя фокус към стерилизация на бебешки посуди, но формулата и качествата на разтвора остават същите и до днес.
Това прави употребата на Milton изключително подходяща във времена като тези, за дезинфекция на домове, офиси и обществени сгради.

0
продукти
0
продукти
1
продукти

Cloud-B

Продуктите на американската фирма CLOUD B са предназначени да осигурят спокоен сън на Всяко дете... Cloud B е голяма компания , чиито продукти са предназначени за родители, които искат да осигурят спокоен сън за своите деца. Cloud B е посветена да помага на деца от всички възрасти да спят по-добре. Тяхната философия е, че всяко дете заслужава спокоен сън за здравословното си развитие. Всички получени отличия и награди са за продукти разработени след консултации с Консултативния съвет на педиатри и специалисти с един фокус: да се постигне по-добър, по-безопасен сън за всяко дете.

0
продукти
0
продукти
3
продукти
0
продукти
0
продукти
0
продукти
36
продукти
105
продукти
47
продукти
42
продукти
0
продукти
13
продукти
1
продукти
2
продукти
4
продукти
0
продукти

Smoby


 

0
продукти
29
продукти
1
продукти
5
продукти
0
продукти
7
продукти
90
продукти
7
продукти
2
продукти
2
продукти

Lascal

Шведски дизайн - произведени в Хонг Конг! Ласкал е фирма, ръководена от дизайна, с малка, но отличителна гама от детско оборудване. Философията на фирмата е да развиват и произвеждат висококачествени продукти, които отговарят на реалното търсене и допринасят за сигурността при отглеждането на децата.

Водещ продукт - Универсални Степенки за всички модели колички.

3
продукти
0
продукти
21
продукти
1
продукти
1
продукти
1
продукти
2
продукти
1
продукти

Robotime

УСЕТЕТЕ ЧУВСТВОТО НА УДОВЛЕТВОРЕНОСТ! Забавлявайте се при всяко изработване "Направи си сам" - от оцветяване, шиене до сглобяване и дори повторно декориране. Необходимо е търпение и сръчност, но не е трудно!

1
продукти
3
продукти
2
продукти
2
продукти
3
продукти
30
продукти
1
продукти

Betty''s home

Нашата компания е резултат от комбинация от страст и мечти, както и от невероятна решителност за постигане на целта. С гордост можем да кажем, че първи представихме на полския пазар възглавници във формата на букви, изработени от меко кадифе - материя, за която днес има голям бум, но допреди няколко години не беше известна сред другите марки. Грижим се за всеки детайл на нашите продукти и преди да представим нещо ново, шием и изпипваме всички елементи.

0
продукти

Eeveve

Eeveve е основана през 2019 г. от холандско семейство, което иска да защити интериора по стилен начин от всички приключения на малкото момиченце. Тази неосъществена нужда понякога поражда най-добрите идеи. Основана е компанията Eeveve, която носи името на малката Евелин (Eve). Това, което започва като постелка за под високо столче, бързо се разраства в пълна гама продукти в рамките на няколко месеца! Беше помислено за всяко място в къщата.

НАШАТА ВИЗИЯ: Стремим се към най-добро качество, така че продуктите да издържат дълго време! Воден от страст, семейният бизнес оживява чрез създаването на дизайна и избора на подходящите съвременни цветове. Всеки има свой талант в компанията, така че можем да сбъднем всички наши мечти за вас!

Мислим за природата и за следите, които оставяме след себе си - следващите поколения трябва да могат да се наслаждават на живота пълноценно. Ето защо освен продукти, които им помагат да откриват, ние правим и такива, които са екологични и устойчиви. Опаковките, които използваме, могат да се рециклират, а продуктите са безвредни.

0
продукти
8
продукти
1
продукти
0
продукти
5
продукти
4
продукти
0
продукти
0
продукти
0
продукти
12
продукти
4
продукти
3
продукти
0
продукти
1
продукти
2
продукти
2
продукти
1
продукти
0
продукти
3
продукти
3
продукти
46
продукти
4
продукти
0
продукти
1
продукти

Töpfer

Компанията Töpfer е създадена през 1911 г. и вече има над 100 години опит в подбирането на специални биологични съставки, които грижливо влага във всички свои продукти – био бебешки храни, натурална сертифицирана козметика за бебета Babycare, натурална сертифицирана козметика за бременни Mamacare и натурална сертифицирана козметика за деца KidsCare. В южната част на Германия, в подножието на Баварските Алпи, природата е изключително-но чиста. Точно там е разположена компанията Töpfer. Всичко, което цъфти, расте и зрее там, се подбира внимателно от грижливите ръце на специалистите и се превръща в естествени съставки, които служат за основа на създаваните най-висококачествени продукти. Töpfer използва природата като модел и вдъхновение и от десетилетия много родители се доверяват на нейните натурални козметични продукти като грижа за новородените и най-малките. 

Töpfer предлага широка гама козметични продукти Babycare, специално създадени за деликатната, чувствителна кожа на бебетата и децата. Благодарение на оптималните си характеристики и качества, както и на натуралните активни съставки, козметичните продукти на Töpfer са също така широко използвани и предпочитани и от възрастни с чувствителна кожа.
От какво се нуждае чувствителната бебешка кожа? От много нежност и грижа, които да отговарят на нуждите на развиващия се детски организъм. Козметичните продукти от серията Babycare на Töpfer предпазват чувствителната кожа от външни влияния, възстановяват естествения й баланс и помагат на бебешката кожа постепенно да изгради свой защитен слой. 
Всички козметични продукти на Töpfer са дерматологично тествани и отличени с възможно най-високата оценка „много добър” на Dermatest!
Всички продукти на Töpfer притежават сертификат за натурална козметика, който гарантира:- строг контрол и постоянно високо качество;- влагане до максимално възможна степен на суровини от контролирани биологични стопанства и контролирани биологични райони;- забрана за тестване на продуктите върху животни.

Повечето от козметичните продукти Babycare на Töpfer са създадени на основата на биологични пшенични трици, които повлияват благоприятно и се грижат за нежната кожа. Съдържат също специално подбрани биологични масла като: масло от невен, маслиново масло, масло от жожоба, бадемово масло, масло от шеа и др. Те предпазват кожата от изсушаване, правят я мека и гладка.

1
продукти

Maileg

Maileg е свят, в който кибритените кутии могат да бъдат легла за мишки, принцесите са перфектна комплания за чай и приключенията могат да бъдат намерени на приятелска разходка в гората. Това е свят, в който котките и мишките са приятели. Нашият свят е на детското въображение - и това е свят, който ценим.

29
продукти
19
продукти
2
продукти
3
продукти
5
продукти
3
продукти
6
продукти
2
продукти
27
продукти

FLEXIQ

Оригинални игри с подходящи функции

Първо забавление!

Забавлението винаги е на първо място във FlexiQ. Ние сме алергични към сухите образователни игри, нашата колекция е пристрастяващо забавна, изненадващо проста и 100% оригинална.

 

Оригинална механика на играта

Игра на FlexiQ без неочакван обрат? Не съществува. Също така не е в нашия речник: "скучен" и "нормален". Пух! Нашите игри са наистина "адаптирани" към съвременните играчи, със забавни обрати, които ще ви предизвикват отново и отново.

 

Прости и интуитивни правила

Ние мразим безкрайно дългите инструкции и правила на играта, за които ви е необходима магистърска степен по настолни игри. Нашите игри са лесни и могат да бъдат обяснени само за няколко минути.

 

Кратко време за игра

Кратки, мощни и забавни от началото до края. По този начин внасяме малко динамика на масата. Играете играта FlexiQ, когато ви се прииска, кратко и сладко!

 

Без или с ограничен късмет

За да спечелите една игра FlexiQ, се нуждаете преди всичко от собствения си мозък и от способността си да мислите бързо и гъвкаво и да се адаптирате към забавните обрати.

 

Привлекателен дизайн

Защото външният вид има значение! Нашите кутии за игри и тяхното съдържание са с привлекателен дизайн, с еднакви цветове и типичните ни шестоъгълни карти.

 

Висока преиграваемост

ВНИМАНИЕ! Игрите FlexiQ са много пристрастяващи! Здравословно пристрастяване, което само укрепва мозъка и когнитивната ви гъвкавост.

8
продукти
10
продукти
5
продукти