Количка

0 артикула

Категории

НачалоМарки

Марки

«1»
Bola
продукти
Tiny Love

Tiny Love

TINY LOVE се е наложила като световен лидер в създаването на новаторски играчки, които възпитават и стимулират уменията и сетивата на детето през първите години от живота му. Присъединявайки се към семейството на TINY LOVE, всеки родител може да е сигурен, че задоволява необходимостта от развитие на бебето си чрез най-добрата комбинация от обучение и забавление. TINY LOVE вярват, че както храната осигурява хранителните елементи, необходими за растежа на детето, така и продуктите на TINY LOVE допринасят за умственото, двигателното и емоционалното развитие на бебето.

http://www.tinylove.com

продукти
Vilac
продукти
Unik-um

Unik-um

О нас Здравствуйте, меня зовут Владимир. Я изобретатель обучающих и развивающих устройств для детей. Хочу рассказать Вам историю их изобретения. В школе я научился писать, держа ручку неправильно. Когда другие ученики стали писать быстро, начал от них отставать и мой почерк стал ухудшаться. Было очень обидно, ведь по остальным предметам я учился успешно, а из-за письма стал чувствовать себя каким-то неполноценным. Пришлось переучиваться. Это было настолько неудобно и тяжело, что я буквально рыдал от бессилия. Правильная постановка пальцев казалась неудобной, нелогичной и красиво писать таким образом представлялось просто невозможно. Процесс переучивания занял около года и стоил больших усилий. Когда пришло время учить письму уже своих детей, я очень боялся, что они повторят мои ошибки. И они таки повторили. Сначала сын, а затем и дочка стали держать ручку неправильно. Мои уговоры и предостережения не действовали – мне заявляли, что им так удобнее. Понимание проблемы пришло к ним, когда пришлось писать много и быстро. Вот тогда-то я пришёл к мысли сконструировать тренажёр, обеспечивающий правильную постановку пальцев при письме. В результате долгих проб и ошибок такой тренажёр был сделан. С его помощью сын-студент уже через 2 недели держал ручку правильно и успевал записывать лекции. Как он держал ручку раньше, он просто не мог вспомнить. Помог тренажёр и дочке. Когда родители детей с проблемами опробовали ручку-самоучку, они стали просить сделать аналогичное устройство для обучения детей правильно держать ложку и китайские палочки. Так родилась серия устройств для обучения – обучающие тренажёры. Как видите, сама жизнь подтолкнула меня к созданию этих устройств. Обращаюсь с просьбой к родителям и педагогам – присылайте свои отклики и замечания о моих изделиях, а также пожелания: тренажёры каких навыков для детей были бы им полезны по Вашему мнению.
продукти
Close Parent

Close Parent

"Close сме отдадени на страстта си за създаване на чудесно изработени продукти, искрено замислени за родителите и бебешкия период на малките чародейци, които отглеждат… Неподправената ни любов към всички бебешки неща и собствената ни страст да се „размножаваме” създаде гама от идеи, отличени с награди, изработени по прецизни стандарти и целящи да Ви поднесат едно наистина неповторимо изживяване. В Close вярваме, че родителството не е сложно, поглъщащо или натоварващо и, тъй като обичате своето мъниче, всички съставки вече са налице…всичко от което се нуждаете е вдъхновение…"

http://caboo.bg/

продукти
Micro

Micro

Тротинетките с марка Micro® са единствени по рода си в цял свят. Съчетават швейцарско качество и прецизност с уникален дизайн и удобство. Предлагат се в над 60 страни и 3000 магазина в цял свят. Купувайки Micro® тротинетка Вие ще сте сигурни, че при постоянно използване години наред, този скутер ще е все още в перфектно състояние! Всички тротинетки Micro® имат голям диаметър от 120мм на предните колела - това е изискване за безопасност съгласно европейското законодателство. Тротинетките са с двоен механизъм за сгъване за по-лесно използване. Микро ® е единственият производител, който доставя пълен набор от резервни части и аксесоари за всички свои скутери и кикбордове. Мобилността с микро системи е въпрос на удобство! Няма нищо по-хубаво от оригинала!
продукти
Lovi
продукти
Iiamo
продукти
Duux
продукти
Joie

Joie

Joie Joie(Жуа) е създадена с много любов от група ентусиазирани приятели във Великобритания, с едничката мисия да споделят радостта и щастието с бъдещите родители. Ще откриете невероятни колички - функционални, модерни и на достъпни цени, столчета за хранене, шезлонги и столчета за кола. Осланяйки се на събирания с десетилетия опит, компанията спазва три принципа при производство - грижа за безопасността на децата, грижа за удобството на дете и родител и грижа за околната среда. Без съмнение продуктите са с висококачествен дизайн и безопасни за употреба, така че да превръщат живота с малко дете в по-лесен и забавен за родителите.
продукти
Amber
продукти
One Green Bottle

One Green Bottle

Марката Onegreenbottle е създадена от родител и необходимостта му да намери бутилка за ежедневна употреба за своето дете, която да поддържа водата чиста и сигурна. Познавайки химическия състав на материалите, той избира неръждаема стомана тип 304, като най-безопасния и без токсини материал. Той се използва за индустриални, търговски и битови съдове и детайли заради добрите си корозионни и топлоустойчиви свойства, като резервоар за различни течности и твърди вещества. Също така има широко приложение за съоръжения в минната, химическата, хранително вкусовата и фармацевтичната промишленост.

Onegreenbottle е марка предлагаща изключително функционални продукти. Само за 3 години се превръща в най-големият доставчик на бутилки от неръждаема стомана във Великобритания и Европа. В продължение на почти 10 години Onegreenbottle предлага продукт, който е траен и практичен. Той е лесен за почистване, без токсини, без мирис и вкус, рециклируем и здрав за продължителна употреба.

Огромни количества пластмасови бутилки за еднократна употреба се изхвърлят в нашите земи и океани всяка година. На пластмасата са необходими 500 години, за да се разгради.
Всяка пластмасова бутилка вода може да отдаде вредни, токсични химикали във вашата напитка, които да са опасни за здравето.

Бутилките от неръждаема стомана са най-здравословният избор на контейнер за напитки!

Красивият дизайн на бутилките ги правят изключително желани като подаръци или просто като инвестиция в по-добро здраве, намаляване на пластмасовите отпадъци или спестяване от закупуване на бутилирана вода.
Боядисаните бутилки биха могли да се обелят с течение на времето. Ако не желаете това да стане, може да инвестирате в безцветна/сребърна бутилка или в предпазен калъф. Бутилките нямат облицовки или вътрешни покрития, така че надраскванията и вдлъбнатините не оказват влияние върху качеството на вашата напитка.

продукти
MILTON

MILTON

Марката е с доказан, над 100 годишен опит в сферата на дезинфекцията.
Още по време на Първата Световна Война болниците и операционните зали в Англия са били дезинфекцирани с разтвора на Milton.
В последствие марката променя своя фокус към стерилизация на бебешки посуди, но формулата и качествата на разтвора остават същите и до днес.
Това прави употребата на Milton изключително подходяща във времена като тези, за дезинфекция на домове, офиси и обществени сгради.

продукти
Cloud-B

Cloud-B

Продуктите на американската фирма CLOUD B са предназначени да осигурят спокоен сън на Всяко дете... Cloud B е голяма компания , чиито продукти са предназначени за родители, които искат да осигурят спокоен сън за своите деца. Cloud B е посветена да помага на деца от всички възрасти да спят по-добре. Тяхната философия е, че всяко дете заслужава спокоен сън за здравословното си развитие. Всички получени отличия и награди са за продукти разработени след консултации с Консултативния съвет на педиатри и специалисти с един фокус: да се постигне по-добър, по-безопасен сън за всяко дете.

продукти
Doidy
продукти
EZPZ
продукти
Diono
продукти
Banz
продукти
Freds
продукти
Roro
продукти
Smoby

Smoby


 

продукти